Kookworkshops in een groep

Reserveer met je eigen groep of schrijf je individueel in bij een geplande workshop.

Zin in een wervelende kookworkshop? Kom koken met je groep vrienden, collega’s, je familie met alleen met je maatje! Onze thema kookworkshops zijn een groot succes! Je kunt je inschrijven met je eigen groep of individueel aanmelden bij een van de geplande kookworkshops. Proef en ervaar hoe lekker en leuk koken in een groep kan zijn! 

Er gingen je al 100+ groepen voor die samen de meest heerlijke gerechten op tafel gezet hebben.

Lees meer

Jann’s Keuken verzorgt 7 dagen per week kookworkshops en kookcursussen in provincie Utrecht. Je vindt de leefkeuken van Jann's Keuken in Bunnik. Onze kookstudio is vanuit het hele land centraal met auto of OV te bereiken. 

Of je nou ervaren bent of niet, onze recepten zijn overzichtelijk en uitdagend tegelijk! Liever met gelijkgestemden beginnen aan kooklessen? Wij geven naast workshops ook een kookcursus voor beginners. Utrecht centraal is ongeveer 15 minuten met de trein of de auto vanaf Bunnik. Vanaf station Bunnik is het 5 minuten wandelen naar onze kookstudio. Kom je met de auto? Wij zitten direct aan de A12 en er is voor de deur gratis parkeergelegenheid. Meer informatie of verzoeken? Neem dan contact met ons op.

Lees minder

Kookworkshop grote groep

Grote groepen vanaf 8 personen
Wat is er nou leuker dan je eigen culinaire workshop? Precies: een kookcursus waar een grote groep liefhebbers samen de smaak bepaalt! Jullie persoonlijke chef-kok verzorgt de perfecte kookworkshop voor elke groep van 8 personen of meer. Met z’n allen in de keuken, met de hele groep smullen aan tafel, of met z’n allen genieten op het terras? Voor elke smaak en kookstijl: mediterraans, Aziatisch, vegan en vegetarisch. En voor ieder team, clubje of groep is een Jann’s Keuken kook workshop in Utrecht een uitje om van te smullen!

Kookworkshop kleine groep

Kleine groepen tot 8 personen
Ook als je met jouw kookworkshop een kleine groep wilt trakteren is Jann’s Keuken de place to be. In de kookstudio in Bunnik stelt expert Janneke menu’s en programma’s op aan de hand van jullie kookwensen en smaak. De kookworkshops voor groepen zijn bedoeld voor gezelschappen vanaf 8 personen. Kom je met een groepje van drie tot zes deelnemers, dan val je onder de regeling voor het achtpersoons assortiment. Wil je dit niet, sluit dan aan bij een geplande kook workshop (zie kookworkshop 2 personen).

Kookworkshop groep, 2 personen of individuele inschrijving

Liever een kookworkshop individueel deelnemen? Je kunt ook alleen of samen aansluiten bij een workshop koken waarvoor de datum al is vastgelegd. Deze vind je bij de kookworkshop 2 personen. Hier schuif je gezellig aan bij enthousiaste kookliefhebbers, net zoals jullie. Zo ontmoet je nieuwe smaken en nieuwe mensen in een kookcursus dichtbij Utrecht waar elke kleine groep of nieuwsgierige solo-kok welkom is.

Lees meer

Kookworkshops Bunnik: centraal en goed bereikbaar

Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop in provincie Utrecht? Spreek je met je vrienden, collega's of familie af? Dan is onze locatie in Bunnik de ideale ontmoetingsplek vanuit elke hoek van Nederland. Onze kookstudio ligt 15 minuten rijden (met trein of auto) vanaf Utrecht Centraal. We zitten aan de snelweg bij afslag Bunnik en je kunt gratis parkeren voor de deur. Organiseer je een kookworkshop bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, familie-uitje of teambuilding activiteit? De Jann's Keuken kookworkshops zijn verrassend leuk voor jong en oud, beginnende koks en ervaren keukenhelden. En zelfs voor de keukendummies hebben we een kookcursus: de kookcursus voor beginners. Wil je een keertje meedraaien? Bekijk de agenda en schrijf je snel in!

Workshops Italiaans koken, vegetarisch, streetfood en meer!

Leer nieuwe recepten en technieken terwijl je samen geniet. Je kunt gezond koken of juist lekkere hapjes en biergerechten leren maken. Bekijk ons aanbod kookworkshops in Utrecht maar eens, want wij hebben voor elke smulpaap wel iets speciaals een workshop Italiaans koken, een vegetarische kookworkshop, Streetfood koken, maar ook een kookcursus voor beginners! Bij onze Italiaanse kookcursus kun je kiezen uit traditioneel of een modern Italiaanse koken. Natuurlijk maken we altijd een lekkere pasta!

Wat kost een kookworkshop?

Wat kost een kookworkshop? De prijs van onze workshops is €75,- per persoon, behalve het teamuitje koken + kanoën. Daar betaalt u een meerprijs voor het uitje. Bij alle workshops bent u ongeveer 3 tot 4 uur bezig, inclusief het diner na afloop. De tijd is afhankelijk van de gerechten en de bereidingstijd. Heeft u speciale verzoeken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, want er is veel mogelijk en we denken graag mee.

Een workshop koken met een groep: genieten doe je samen

Eten in goed gezelschap is natuurlijk altijd leuk. Ontdek samen in Jann’s Keuken dat een workshop koken met een groep minstens net zo gezellig is. Over smaak valt niet te twisten, maar je kunt smaak wel samen delen! Leer de kneepjes van het vak van een echte expert terwijl jullie samen de mooiste gerechten op tafel zetten. Smikkel het samen lekker op en blijf elkaar nog jaren trakteren op alle heerlijke recepten die chef-kok Janneke jullie aanreikt. Zo wordt je groepskookles in Bunnik een smaakversterker voor al je vrienden, familie, teamleden en collega’s!

Lees minder

Webdesign: Creative Data