Vergaderlocatie vlakbij Utrecht nodig?

Jann's Keuken: Smaakvolle vergaderlocatie in Bunnik!

Wie op zoek is naar een vernieuwende, verfrissende en smakelijke vergaderlocatie vlakbij Utrecht is aan het juiste adres bij Jann's Keuken.

Lees meer

Als je denkt dat alle vergaderruimtes op elkaar beginnen te lijken, wordt het hoog tijd om je meeting nieuw karakter te geven. Gebruik onze inspirerende, sfeervolle vergaderlocatie in Bunnik (bij Utrecht) eens als verse impuls voor je overleg. 7 dagen per week mogelijk en geschikt tot 12 personen. Ben je toe aan vergaderen op locatie met een nieuwe, verrassende smaak? Kies dan voor onze Utrechtse vergaderlocatie waar altijd een goed idee op het vuur staat!

Lees minder

HIER WORDEN JIJ EN WIJ BLIJ VAN!

Praten aan de keukentafel van chef-kok Janneke geeft een extra dosis smaak aan elk gesprek. Daarnaast vind je bij Jann's Keuken:

 • In het hele pand veel daglicht
 • Flatscreen met HDMI aansluiting
 • Flipover met stiften
 • Wifi
 • Eigen koffievoorzieningen
 • Een gezellige, huiselijke sfeer
 • Een terrasje om bij mooi weer buiten te pauzeren
 • De keuken en vergaderruimte op de begane grond
 • Een zeer geschikte vergaderlocatie voor kleine groepen (tot 12 personen)

ZEER GOED BEREIKBAAR

Ook als trainingslocatie of een passende plek voor project- en productlanceringen is Jann's Keuken een echte aanrader op een steenworp afstand van hartje Utrecht.
Onze vergaderlocatie is:

 • Gelegen aan de A12
 • 2 minuten lopen v.a. het station Bunnik
 • 7 minuten met de trein vanaf Utrecht Centraal
 • 5 minuten met de trein vanaf station Vaartscherijn
 • Met gratis parkeergelegenheid
 • 7 dagen per week mogelijk!

Een intieme en sfeervolle vergaderruimte bij Utrecht

Een intieme en sfeervolle vergaderruimte bij Utrecht, zo kun je de kookstudio en meetingpoint van Jann's Keuken wel noemen. Dat de studio een kleine oppervlakte heeft hoeft voor de meeste organisaties helemaal geen nadeel te zijn, want het grootste deel van alle vergaderingen telt niet meer dan tien à vijftien deelnemers. Dat maakt de ruimte van Jann's Keuken juist een prima keuze als vergaderruimte vlakbij Utrecht, want overleggen in een intieme setting bevordert juist de toon waarop het gesprek wordt gevoerd. Ook niet verkeerd: voor ruimte die je niet gebruikt hoef je natuurlijk ook niet te betalen, waarmee de vergaderruimte van chef-kok Janneke niet alleen een sfeervolle, maar ook een heel betaalbare plek is om de koppen bij elkaar te steken.

Lekker anders vergaderen vanuit Utrecht

Wie regelmatig moet vergaderen in Utrecht heeft de standaard meeting room intussen wel zo’n beetje gezien. Dat is niet alleen vervelend, maar ook erg slecht voor de inspiratie, creativiteit en de flow die nodig zijn voor een productief gesprek. Daarom biedt de ruimte van Jann's Keuken een aangenaam alternatief voor vergaderen in omgeving Utrecht zoals je dat gewend bent. Schuif met je hele projectteam of afdeling aan bij de keukentafel van een chef-kok en merk zelf dat vergaderen bij Utrecht ook kan met een heel ander smaakje dan je tot nu toe gewend was.

Culinaire extra’s bij je vergaderlocatie in omgeving Utrecht

Als je er letterlijk nog een schepje bovenop wilt doen om jouw meeting een bijzondere nasmaak te geven, dan zijn er allerlei culinaire extra’s mogelijk bij Jann's Keuken in Bunnik. Een meeting aankleden als een zakenlunch is een koud kunstje voor een chef-kok zoals Janneke, wat de specifieke wensen ook zijn en welk soort cuisine ook past bij het karakter van de vergadering en de deelnemers. Ook andere vormen van catering op topniveau zijn in overleg altijd mogelijk, dus neem contact op en bepaal zelf de smaak van je meeting in de lekkerste vergaderlocatie van omgeving Utrecht.

Op zoek naar bijzondere vergaderlocaties rondom Utrecht?

Voor iedereen die zoekt naar bijzondere vergaderlocaties rondom Utrecht is Jann's Keuken meer dan de moeite waard. Als de culinaire mogelijkheden al niet genoeg afwisseling bieden is er altijd nog de optie om bijvoorbeeld lekker buiten te overleggen, of aan statafels, wat ook weer een heel eigen dynamiek aan de meeting kan geven. Voor elke gelegenheid is in overleg met de chef een passende manier te bedenken om optimaal gebruik te maken van een van de meest bijzondere vergaderlocaties die Utrecht en omstreken te bieden hebben!

Webdesign: Creative Data